VÁSÁRLÁS

Mindenképp szükséges regisztrálnom a webshopba, ha rendelni szeretnék?
Nem, nem szükséges regisztrálnod, ha rendelni szeretnél. Vendégként is vásárolhatsz a boltunkban az email címed és a számlázási és szállítási adataid megadásával.
Tudok külföldről is rendelni?
Ha külföldi címre szeretnél csomagot kapni, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@hooplasewing.com e-mail címen.
Adhatok le rendelést telefonon keresztül is?
Sajnos telefonos rendelést nem áll módunkban elfogadni.
Honnan tudom, hogy jó-e a termék mérete számomra?
A termék méreteit minden esetben megadjuk a termékleírásban. Vásárlás előtt kérünk ezt figyelmesen ellenőrizd, hogy megfelelő-e számodra. Kérjük vedd figyelembe, hogy minden terméket egyedi és kézzel készült kézműves termék, így minimális méretbeli eltérések lehetségesek.
 

REKLAMÁCIÓ ÉS VISSZAKÜLDÉS

Van lehetőség reklamációra?
A csomag átvétele után kérjük, ellenőrizd le a tartalmát. Ha a megrendelt termék(ek) valamelyike minőségileg nem megfelelő, akkor lehetőséget biztosítunk, hogy gyorsan és kényelmesen visszaküldhesd részünkre.
Milyen termékeket küldhetsz vissza?
Rendelésed során élhetsz a 45/2014 (ll.26.) sz. kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával. A szerződéstől az áru átvételét követő 14 napon belül elállhatsz. Ebben az esetben a kifogásolt termék(ek) vételárát legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatérítjük.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a menstruációs fehérnemű, valamint intimbetét termékek higiéniai okok miatt, valamint a 45/2014. (II.26.) számú 14. bekezdés 29-es paragrafus, 2014-től hatályba lépő kormányrendelet alapján a forgalmazott termékek sajátos használatukból adódóan semmilyen körülmények között nem cserélhetőek.
Mire figyelj?
Az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a Vevő viseli.
Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat a Vevő köteles megtéríteni.
Terméket csak akkor tudsz visszaküldeni, ha azt még nem használtad vagy próbáltad használni, nem sérült, sértetlen és az eredeti csomagolásában van minden tartozékával együtt.
A visszaküldendő termék nem lehet használt, kopott, viselt/hordott, az ilyen állapotú termékeket sajnos nem áll módunkban visszavenni és visszapostázzuk vásárlónknak.
Minden terméket az eredeti csomagolásában/dobozában és védőzacskójában (ahol ezt a csomag tartalmazta) kell visszaküldened. Javasoljuk, olyan csomagolásban juttasd vissza, amelyben mi is küldtük, hogy a termék megfelelően védve legyen.
Hogyan tudok terméket visszaküldeni?
Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a hello@hooplasewing.com e-mail címen vagy küldj üzenetet a webshop oldalán keresztül. Írd meg a rendelési azonosítót, és a visszaküldendő termék cikkszámát és röviden a problémádat (sérült, nem megfelelő a minősége stb.).
A megrendelés kézhezvétele után 14 nap áll rendelkezésedre, hogy ha valamilyen okból nem felel meg a termék számodra (pl. nem nyerte el a tetszésedet vagy nem megfelelő a mérete), akkor azt jelezd felénk és a terméket juttasd vissza hozzánk.
A termék(ek) visszaküldését csak postai úton (ajánlott levél vagy csomagként), illetve futárszolgálat igénybevételével tudjuk elfogadni. Termék cseréjekor a szállítási költség és a csere termék szállításának költsége téged terhel.
Kérjük, hogy visszaküldés esetén, a még nem használt, sértetlen terméket, termékeket eredeti csomagolásában küldd vissza. A számla másolatát ne felejtsd el berakni a csomagba, csak így tudjuk feldolgozni a kérésed.
Postai csomagként vagy futárral juttasd el a terméket Ügyfélszolgálatunk címére:
Varró Orsolya
Budapest 1163, Gordonka u 47/2
Miután a sértetlen állapotban lévő termék visszaérkezett hozzánk, mi igény szerint kicseréljük és újat küldünk helyette vagy visszatérítjük az árát.
A reklamációval és visszaküldéssel kapcsolatban további információt az ÁSZF-ünkben találsz.
 

FIZETÉS

Rendelésedet közvetlen banki átutalással vagy a webshopunkban, a pénztárban, SimplePay-es bankkártyás fizetési rendszeren keresztül tudod kifizetni.
Amennyiben az előbbi lehetőséget választod, kérjük, hogy a teljes vételárat utald át a rendeléstől számított 2 munkanapon belül.
BANKSZÁMLASZÁMUNK:
Varró Orsolya
Bank: Otp Bank
Bankszámlaszám: 11773195-07217630-00000000
Közlemény rovat: A rendelésszámot az átutalás megjegyzés rovatában kérünk tüntesd fel.
A kiszállítás csak az után lehetséges, hogy a teljes vételár megérkezett számlánkra.
Mit tegyek, ha félbe szakadt a fizetési folyamat?
Kérjük ellenőrizd a bankszámládat és bizonyosodj meg arról, hogy a fizetés összege nem került levonásra. Amennyiben levonódott, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy ellenőrizni tudjuk a fizetés beérkezését.
 

SZÁLLÍTÁS

Szállítási feltételek:
Rendelésedet a pénztárban az általad kiválasztott módon (Magyar posta vagy futárszolgálat) küldjük Neked.
A kiszállítás elindítása, a rendelésed ellenértékének beérkezését követően 3-10 munkanap. Ahogy elindult hozzád a megrendelésed, külön emailben értesítünk és megküldjük a csomag azonosító számát is, hogy bármikor nyomon tudd követni a küldeményt.
 
Szállítási díjak:
 • Foxpost csomagautomatába: 1290 Ft
  • A FOXPOST egy új, egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban és érhető el. Az elérhető automaták listáját itt találod: https://foxpost.hu/csomagautomatak
  • A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehetsz át online rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol Neked épp útba esik!
  • Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takarítasz meg, de a környezetet is kíméled, mert nem kell a futárnak házhoz mennie.
  • Bővebb információ:http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/
 • Foxpost házhozszállítással: 1690 Ft
 • Személyes átvétel: jelenleg nem elérhető
Szállítási díjaink az ország területén egységesek. Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk.
Bővebb információért nézd meg az Általános Szerződési Feltételeket.
Magyarországon kívül is szállítotok?
Magyarországon kívül csak személyes egyeztetés után tudunk szállítani. Kérünk ilyen esetben vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@hooplasewing.com e-mail címen.
Van lehetőség személyes átvételre?
A személyes átvétel jelenleg szünetel.